Primele întâlniri cu utilizatorii finali Brain@Home

Partenerii din România, Universitatea din București și SIVECO România, au străbătut orașul București în căutare de seniori activi dornici să participe în proiectul Brain@Home. După întâlnirile cu Direcțiile de Asistență Socială de la începutul anului, cei doi parteneri au ajuns și în „casele” unor cluburi de seniori, și anume: Clubul Înțelepților de la Sectorul 2, Clubul Seniorilor de la Sectorul 4 și Clubul Seniorilor de la Sectorul 6 – trei locații din București, în care persoanele adulte active se întâlnesc pentru a desfășura diferite tipuri de activități.

Pe parcursul celor trei întâlniri, partenerii au prezentat în detaliu proiectul Brain@Home unui număr de aproximativ 60 de seniori. După fiecare prezentare, seniorii au avut ocazia să testeze aplicația Brain și să împărtășească partenerilor, impresiile și sugestiile lor. Potențialii utilizatori au pătruns în cele două medii virtuale, au putut testa câteva jocuri și s-au putut plimba prin tururile virtuale din România, Ungaria și Italia.

Fiecare întâlnire cu seniorii s-a finalizat cu o colectare riguroasă de feedback: seniorii au completat o serie de chestionare prin intermediul cărora și-au exprimat opinia în ceea ce a privit fiecare joc și fiecare tur virtual testat. Seniorii au fost încântați de beneficiile pe care Brain@Home le poate aduce, majoritatea dintre ei așteptând cu nerăbdare să ia parte la etapa de pilotare a proiectului.

În curând vor urma și alte întâlniri cu potențiali utilizatori finali.

 

 

 

     

 


 

Proiectul Brain@Home este co-finanțat de programul comun  AAL  și de Autoritatea Națională din România, Italia și Ungaria.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.