Întâlnire cu studenții seniori din Galați

În luna mai, partnerii de la Universitatea din București au ajuns pe malul Dunării, în orașul Galați. Prin intermediul dnei. Prodecan Violeta Pușcașu, partnerii din București au avut oportunitatea de a se întâlni cu membrii „Universității Vârstei a Treia” din cadrul Universității Dunărea de Jos, Galați. Profesori univeristari dar și seniori studenți cu vârste curpinse între 60-90 de ani au participat la întâlnirea cu proiectul Brain@Home. În cadrul înâlnirii, echipa de proiect a oferit atât detalii generale despre proiecul European Brain@Home (scopul și obiectivele proiectului) cât și oportunitatea seniorilor de a testa aplicația Mediu Virtual, cât și jocuri ale aplicației cum ar fi: Puzzle, Cutiile din Depozit, Baloane de săpun sau Futuri și albine. Mai mult de 60% dintre participanți au afirmat faptul că își doresc să folosească aplicația cât mai curând, considerând jocurile distractive și ușor de accesat.

Aproximativ 90 de seniori au participat cu entuziasm la prezentarea proiectului Brain@Home, au oferit feedback partenerilor din România și au participat la sesiuni de „Întrebări și Răspunsuri”.

Partenerii de la Universitatea din București au concluzioant faptul că o paletă largă de seniori din România poate fi interesată de aplicația Brain. Pe viitor, aceștia și-au propus să prezinte proiectul Brain@Home în cât mai multe orașe din România.

 

     

 


 

Proiectul Brain@Home este co-finanțat de programul comun  AAL  și de Autoritatea Națională din România, Italia și Ungaria.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.